ESCOLA NOVA DE CAMPLLONG – PREINSCRIPCIÓ CURS 2 0 2 3 – 2 0 2 4

DOCUMENT ESCOLA NOVA DE CAMPLLONG – PREINSCRIPCIÓ CURS 2023-2024 

OFERTA INICIAL DE PLACES – ESCOLA CAMPLLONG

Benvolguts/des veïns/es,


Des de l’Ajuntament us informem de la reobertura de l’escola d’infantil i primària, prevista per el proper curs 2023-2024 i que es situarà a la primera planta de l’edifici del Local Social.


L’objectiu és que aquest primer curs l’escola tingui entre 12 i 20 alumnes des de I3 fins a 2n de primària distribuïts en dues aules i amb dues mestres, una de les quals també serà la directora. Cal tenir en compte que la distribució concreta anirà en funció de les preinscripcions que es realitzin i de les edats dels infants.

Amb l’obertura de la nova escola es busca crear una vinculació dels infants amb el municipi i el seu entorn més proper. L’escola cíclica millora la qualitat de l’educació dels nostres infants i ajuda a grans i petits en el seu desenvolupament, ja que permet donar a l’alumnat una atenció personalitzada.

L’escola pretén ser un centre petit i de poble que posa l’infant en el centre de l’aprenentatge, que treballa des de la globalització utilitzant l’experimentació, la investigació i la manipulació com a font de coneixement i que fomenta l’autonomia de l’alumnat.

Per els alumnes de Campllong que vinguin a la nova escola, l’Ajuntament es compromet a ajudar a prestar el servei d’acollida matinal i de tardes fora de l’horari escolar, així com proporcionar ajudes pel servei de menjador a les famílies que ho necessitin.

En el cas dels nens que ja estan escolaritzats i els que ja tinguin germans escolaritzats a Cassà de la Selva, els pares podran optar per dur-los o bé a Campllong o bé a l’escola on vagi l’altre fill. En aquest cas, fins que el germà gran acabi la primària, tindran les mateixes ajudes que han rebut fins ara els infants del poble (transport escolar i menjador gratuïts).

Durant alguns dies del període de preinscripcions per el proper curs 2023/2024, que comença el dia 6 i acaba el 20 de març, la futura directora serà a l’Ajuntament per tal de poder informar a les famílies del procés i també d’altres aspectes que els puguin interessar. En cas de voler venir cal demanar hora trucant a l’Ajuntament o enviant un whatsapp al mòbil 664050514.

Concretament els dies i hores d’atenció presencial per fer la preinscripció seran els següents:
– Dimarts 7 de març d’11:30h a 14h i de 15h a 18h
– Dimecres 8 de març de 17h a 19h
– Dilluns 13 de març de 17h a 19h
– Dimarts 14 de març d’11.30h a 14h i de 15h a 18h