Nou mapa turístic per promocionar la comarca del Gironès

mapa_turistic_girones-mEl Consell Comarcal del Gironès ha publicat una edició actualitzada del mapa turístic de la comarca. Aquesta acció s’emmarca dins el pla d’accions del 2019 de l’Àrea de Turisme i respon a la voluntat de seguir millorant en la promoció i difusió turística del territori.

La publicació, realitzada en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca, té l’objectiu que el visitant es pugui ubicar ràpidament els principals atractius que pot trobar a la comarca i per primera vegada s’ha editat en quatre idiomes – català, castellà, anglès i francès – ja que es vol dirigir tant a un públic nacional com internacional.

Aquesta nova eina de promoció, de la qual s’han imprès 10.000 unitats, té un format A3 i en una cara inclou un mapa amb els 27 municipis, les principals vies de comunicació i els diferents recursos turístics, i a l’altra cara s’exposa una breu descripció d’aquests atractius, així com un llistat amb una selecció d’agents turístics (allotjaments, empreses de turisme actiu i col·lectius gastronòmics) per complementar l’estada a la comarca.
El mapa també incorpora novetats interessants, com la creació una nova simbologia per indicar la ubicació dels aparcaments per autocaravanes que existeixen a la comarca, i un codi QR que dirigeix l’usuari a una plataforma on es poden veure i descarregar més de 30 rutes de senderisme del Gironès.

El nou mapa es podrà recollir a totes les oficines de turisme i punts d’informació de la comarca, així com a les fires i accions de turisme on participa l’equip de l’àrea. També es podrà descarregar a la pàgina web de www.turismegirones.cat.