Escola nova de Campllong – CURS 2023–2024

INFORMACIÓ DEL CURS 2023-2024

CONTACTE: b7011054@xtec.cat

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició ordenana a 11.05.2023

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb la puntuació resoltes les reclamacions a 03/05/2023 –  INFORME_BAREM_RESOLTES

Publicació puntuació provisional de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament

OFERTA INICIAL DE PLACES – ESCOLA CAMPLLONG

02/05/2023 – Sol·licituds d’ajut individual de menjador escolar pel curs 2023-2024 

S’obre la nova convocatòria d’Ajuts Individuals de Menjador Escolar per al curs 2023-2024. El període ordinari de presentació de sol·licituds s’estableix del 3 al 19 de maig de 2023.

Es preveu que podran beneficiar-se més de 6.500 alumnes d’educació obligatòria

Les Bases i demés informació la podeu consultar al següent enllaç

 

——————————————————————————————————————–

Benvolguts/des veïns/es,


Des de l’Ajuntament us informem de la reobertura de l’escola d’infantil i primària, prevista per el proper curs 2023-2024 i que es situarà a la primera planta de l’edifici del Local Social.


L’objectiu és que aquest primer curs l’escola tingui entre 12 i 20 alumnes des de I3 fins a 2n de primària distribuïts en dues aules i amb dues mestres, una de les quals també serà la directora. Cal tenir en compte que la distribució concreta anirà en funció de les preinscripcions que es realitzin i de les edats dels infants.

Amb l’obertura de la nova escola es busca crear una vinculació dels infants amb el municipi i el seu entorn més proper. L’escola cíclica millora la qualitat de l’educació dels nostres infants i ajuda a grans i petits en el seu desenvolupament, ja que permet donar a l’alumnat una atenció personalitzada.

L’escola pretén ser un centre petit i de poble que posa l’infant en el centre de l’aprenentatge, que treballa des de la globalització utilitzant l’experimentació, la investigació i la manipulació com a font de coneixement i que fomenta l’autonomia de l’alumnat.

Per els alumnes de Campllong que vinguin a la nova escola, l’Ajuntament es compromet a ajudar a prestar el servei d’acollida matinal i de tardes fora de l’horari escolar, així com proporcionar ajudes pel servei de menjador a les famílies que ho necessitin.