Consulta pública prèvia a la modificació del Reglament municipal número 10

Consulta pública prèvia a la modificació del Reglament municipal número 10, regulador de la convivència ciutadana i ús dels espais i mobiliari públic.

Funcionament de la consulta pública

Els suggeriments o observacions que es vulguin aportar al respecte s’hauran d’enviar en el termini de quinze dies hàbils a comptar a parir de l’endemà de la publicació de l’aprovació de la consulta prèvia a la modificació d’una ordenança o reglament.

Caldrà que les propostes es facin arribar a l’Ajuntament de Campllong a través del Registre General d’Entrada de documents per tal que quedin correctament identificades i amb garanties que s’han presentat dins dels terminis establerts.

PRESENCIALMENT

  • A l’Ajuntament de Campllong, al Registre General d’Entrada de Documents, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores i els dijous a la tarda de 18 a 20 hores.

PER INTERNET

  • Si es vol sol·licitar a través d’Internet ho podeu fer a través de la INSTÀNCIA GENÈRICA que tenim habilitat a la seu electrònica de l’Ajuntament de Campllong i és necessari que la persona interessada disposi d’un certificat electrònic.

CONSULTES ACTIVES

Consulta pública prèvia a la modificació del reglament número 10 regulador de la convivència ciutadana i l’ús dels espais i mobiliari públic.